MONTERINGTJENESTE
EGEN TEKNISK SERVICE
BREDT UTVALG
HØY KVALITET

MONTERINGTJENESTE

Mange av våre produkter er enkle å montere med monteringsanvisning, men for en liten ekstra kostnad, vil våre montører komme hjem til deg og sørge for at monteringen blir fagmessig montert. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. For spesiallagede/skreddersydde produkter anbefales det at installasjonen er gjort av vårt monterings team. Fordelene med dette er:

  • Levering utført av våre egne dyktige medarbeidere
  • Montering på plasseringen angitt av deg
  • Totalleveranse av våre montører

Ønsker du mer informasjon om våre velvære produkter fra Alpha Wellness Sensations, så ta kontakt – klikk på KONTAKT OSS knappen nederst på siden.

LEVERINGSTID og TEKNISK SERVICE

Enkelte populære produkter kan vi levere fra lager på kort tid, mens bestillingsvarer og skredddrsydde produkter vil ha en leveringstid på 8-12 uker. For skreddersydde produkter må man også ta hensyn til den tid det tar å tegne og planlegge prosjektet. Vårt mål er å levere så raskt som mulig, og i henhold til den tidplan vi blir enige om. Klikk på KONTAKT OSS knappen, for mer informasjon eller ønske om en avtale.


KONTAKT OSS

PROFESJONELT SAMARBEIDE

Alpha Wellness Sensations oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder i markedet og er en av de få i bransjen, som driver egen utvikling og produksjon av komplette, innovative og individuelt designede spafasiliteter. I samarbeid med våre designere finner man frem til løsninger som tilfredsstiller de krav man har til individuelle , tilpassede velvære fasiliteter.